• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

30 Ocak 2012

"SBLDMRC" ON MY HANGERS

 

Kişisel eşyalarımızı daha da kişiselleştirmenin ve özelleştirmenin birçok yolu var. Modayla ilgilenen biri olarak dolabımın içindeki kıyafetleri saklarken rengarenk askılar kullanmaktan hiç hazetmiyorum. Onların da bir özeni bir düzeni olmalı diye düşünürüm hep. En son olarak Berker Askı kıyafetlerim için blogda görünen isim logomu, beğendiğim ve kullanışlı bulduğum bir askı modelinin üzerine baskı yapıp kargo yaptı.Yeliz Hanım'a teşekkürler. Çok hoşuma gitti. Bir gün kendi tasarımlarımı asacağım askı modeli olurlar inşallah :)

Siz de eşinizin, sevgilinizin, çocuğunuzun  ismini ya da herhangi bir imajı baskı yaptırarak kullanabilirsiniz. Böylece tek örnek askılarınız olabilir, herkese derli toplu dolaplar diliyorum ;)

There are many ways to personalize and privatize your personal goods at all. I don t really like to use colourful and different model of hangers in my wardrobe being a fashion blogger. Also we should care and put the hangers regularly. Lastly Berker Askı has printed my name logo which seems on my blog to the convenient hangers I liked and sent by cargo, thanks to Mrs Yeliz. I really loved it and hope to use them for my own designs in future :)


You can use the hangers printing your friends or childrens' names maybe the images you like on them. So you can have one model hangers, I wish everyone has a tidy wardrobe ;)



 
Askıların birkaç kürkümle buluştuğu anlar..
The moments from the hangers meet with my some furries..