• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

1 Şubat 2012

♥♥♥♥ LOVE ♥♥♥♥

1 yorum:
 
  

Sevgililer gününün yaklaştığı bugünlerde aklımızda mutlaka yapmayı planladığımız birçok şey var. Nereye gideriz, ne giyeriz, ne hediye alırız ve hatta saç modelleri postlarım 14 Şubat'a kadar sizlerle olacak. Her ne olursa olsun Sevgililer gününü her kız iyi hatırlamak ister ve bu onun hakkıdır. Sevgililer gününde kötü anıları olan kızlar bu yıl mutlu olmanızı diliyorum şimdiden ;)

Sevgilisi olmayan kızlar ise asla "neden sevgilim yok" diye kendilerini kötü hissetmesin çünkü bazen olsa da yokmuş gibi davranan erkeklerin verdiği üzüntü daha beterdir, illa ki bir gün doğru insanı bulacaksınız. İyi ki hiç romantik değilmişim, benden bile bu kadar şey döküldüğüne göre, siz daha da yaratıcı olabilirisniz. Peki bence aşk nedir :)

Aşk, doğumgününde bir pastayı iki kişi üflemek, baktığınız farklı renkleri bir görmek, grip olduğunda bulaştırmak, o hasta olduğunda bir melek olmak, anne olmak, hemşire olmaktır. Aşk teslim olmaktır, hiç gevelemeden söylediğin, ağzından öylesine çıkıveren sözlerin sevdiğinin elinde şekillendirilip anlamını bulacağına emin olmaktır. İstediğin gibi konuşmak, gülmek, ağlamak, sarılmak, şımarmak, bazen kızmak, kapris yapmak, kavga etmektir. Elele gönlünce gezmek, gezdiğin yerleri tekrar tekrar gezmektir, her gezdiğinde daha çok sevmek, daha çok eğlenmektir. Sinema bahane, birlikte olmak şahanedir. Avuç dolusu mısırı sevdiğinin ağzına tıkıp boğulmamasını dilemektir. Yani aşk bazen sevmek bazen eziyet etmektir. Aşk her gördüğünde heyecanlanmak, ellerini kollarını nereye koyacağını bilememektir, güzel görünmek için kocaman gülümsemektir. Aşık olduğunda gözünün başka hiçbir şeyi, hiçbir kimseyi görmemesidir, sevdiğinden şüphe etmemektir. Aşk, birlikte gidilen tüm sinema, tiyatro biletlerini saklamak ve bir gün çocuklarınıza göstermeyi hayal etmektir. Çocuklarınıza koyacağınız isimleri düşünmektir. Her sabah uyandığında onu düşünmek, mutlu hissetmektir. Aşk mektuplar yazmaktır, bağırarak birlikte şarkılar söylemek, saçmalayıp kahkahalar atmak, gülme krizine girmektir. Gazete sayfasını çevirmeden onun da okumasını beklemektir. Bildiğin tüm dillerde "seni seviyorum"demek, bazen arabada çok hızlı gitmek, bazen yolun sağına parkedip barışmaya çalışmaktır. Bazen kıskançlıktan sinir krizi geçirmek, sonra onun omzunda  sakinleşmektir. Dizinin ikinci sezonu sadece birlikteyken izlemektir. Aşk bazen tartılmak, fazla kilolu görünmemek için ağırlığını vermemektir. Bazen çok iştahlı yemek yemek, bazen ağzına lokma koymamaktır. Aşk bazen papyon, bazen kurdele takmak yani birbirini anlamaya çalışmaktır. Aşk dinlemek, acımak sonra yine aşık olmaktır. Bazen yalanlara rağmen vazgeçmemek, inanmayı denemek, geri dönmektir. Her geri dönüşünde yalanların tekrarlanacağını bilmek bazen unutmak kabul etmektir. Aşk iki taraflı güzeldir ve birçok şeye rağmen yeniden denenmelidir, tek taraflı olduğunda kendini kandırmaktır. En acısı sana çok yakınken birlikte olamamak ona dokunamamaktır, o halde benden herkese keşke hayatı biraz erteleyip onu izleseydim demeyeceğiniz, günler dilemek düşüyor :)



1 yorum:

  1. çok güzel bir post eline sağlık=)
    bcfashionblog.blogspot.com

    YanıtlaSil

Make comment