• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

1 Şubat 2012

MEN FASHION // MILAN VUKMIROVIC

 



Erkek modasının en yaratıcı isimlerinden biri olan Milan Vukmirovic'in ismini muhtemelen duymuşsunuzdur. Eğer duymadıysanız çok yakın zamanda kendisini önemli bir misyon edinmiş halde göreceksiniz. Fransız stilist henüz 26 yaşındayken Colette'nin kurucuları arasında yer aldı, Armani, Hugo Boss, Lacoste gibi markaların kampanya fotoğraflarını çekti ve moda fotoğrafçısı, tasarımcı, kreatif direktör olarak çalıştı. Jil Sander, Trussardi 1911, Gucci, Jardin des Modes ve L’Officiel Hommes gibi markalar Milan Vukmirovic'in sihirli elinin değdiği birkaç marka.

The Webster firmasının da kurucuları arasında yer almasının yanı sıra 80'lerin Amerikan spor markası Chevignon ile çalışmaya başladı. Aynı zamanda senede iki defa yayınlanacak olan "Fashion for Men" dergisini çıkardı. On parmağında on marifet dedikleri bu olsa gerek ;)

Stil ikonu olarak benim aklımı başımdan aldı...

You probably heard Milan Vukmirovic one of the most creative person for Men fashion world. If you did not, you ll see him on a very important mission soon. French stylist was founder of Colette when he was only 26, he took the photographs of big labels like Armani, Hugo Boss, Lacoste. He worked as a fashion photographer, designer and creative director. Jil Sander, Trussardi 1911, Gucci, Jardin des Modes and L'Officiel Hommes were some brands which Milan Vukmirovic's magic hand has touched.


He is also founder of The Webster company and started to cooperate with 80's American sport brand Chevignon. You can follow his "Fashion for Men" magazine twice a year ;)


Milan Vukmirovic is really style icon for me ...