• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

12 Şubat 2014

GIORGIO ARMANI VALENTINE'S DAY PARTY

3 yorum:
 
Geçtiğimiz pazartesi günü Giorgio Armani'nin sevgililer günü etkinliği için Suadiyeydik. En sevdiğim parçaları etiketledim, seçimlerimi görmeniz için Suadiye mağazasına uğramanız yeterli :) Gün boyunca harika vakit geçirdik, bol bol şampanya tüketip tarot falı bile baktırdık (normalde fala hiç inanmam ve baktırmam)

Hava inanılmayacak şekilde güzel olduğu için mini etek giydim. Çorapsız da üşümüyorum ayrıca :) Uzun zamandır flört ettiğim Iro ceketi Amerika'dayken de almamıştım ama Beymen'de indirimde yakalayınca kaçırmadım. Swarovski kolyemi Fatih geçen yıl sevgililer gününde hediye etmişti, ne tatlı :)

Diğer fotoğraflar için Instagram hesabımı takip edebilirsiniz : sbldmrc 
Ayrıca Instagram'da Armani'den hediye kazanmak için yorumlarınızı bekliyorum !






















3 yorum:

  1. Adsız yorumları yayınlamıyorum arkadaşlar. gmail, twitter ya da google friend ile ekleyip yorum bırakabilirsiniz. insanlık dışı yorumları da kaale almıyoruz. IP si belli kim oldugu belli aciz insanların (!) yorumları da var iyi niyetli insanlar da var. İlham alan, beğenen herkese teşekkür ediyor, gizli gizli blogu gezip egolarını çirkinliğini buraya döken insanlara da akıl fikir diliyorum :) illa ki savcılıga verelim rezil mi edelim yani ? herkese mutlu günler

    YanıtlaSil
  2. Sanırım kötü bir yorum gelmiş cevabını en güzel ve anlaşılabilir şekilde vermişsin boşver :) bu kombininde şahane yine diyorum bu etekler ah bende istiyorum :)))

    YanıtlaSil
  3. Siz hiçbirini kaale almayın Sibel Hanım. Blog güzel, kıskanan illaki olacaktır. Ondan yayınlamayın, güzel yorumlarıda bizimle paylaşın. Varsın Allah'larından bulsunlar.

    YanıtlaSil

Make comment