• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

14 Ekim 2014

MERCEDES BENZ FASHION WEEK DAY 1

 
Yüzyıllardır kadınlara kendilerini özel hissettiren mücevherler sıradışı bir tutkudur. Tiffany&Co.'nun mücevherlere masalsı ve zamansız dokunuşları ise kendine güvenen, tarz sahibi kadınları temsil ediyor.

Istanbul Moda Haftası boyunca Tiffany&Co.'dan özgürlük ve zamansız güzelliğin en cesur parçalarını paylaşıyor olacağım. İlk gün en sevdiğim ikonik Atlas koleksiyonundan Yellow Gold madalyon ve Cuff bilekliği seçtim. Yunan mitolojik figürü Atlas, dünyayı bir saat formunda omuzlarında taşır. Saatin kadranı ise zamanı tutan Roma rakamları ile süslenmiştir. Siyah küçük eteğimle kullansam bile cesur bir ifadesi olduğu kesin. Sağ kolumda ise 30 yıldan fazla zamandır Tiffany&Co. için birbirinden mükemmel tasarımlara imza atan Picasso'nun kızı Paloma Picasso'nun Calife koleksiyonundan gold bangle. Birbirinin içerisinden geçen 9 halka kolumda adeta dans ediyor, tabir-i caizse ipeksi bir hareketle akıp gidiyor. 

Zamanın ötesinde bu mücevherler kadın ruhundan çok iyi anlıyor ! 

Mercedes Benz Fashion Week 1. günü en beğendiğim defileler Meltem Özbek, Deniz Berdan ve Raissa & Vanessa'ya ait. Tüm tasarımcılara başarılar diliyorum..

Wearing

18K Yellow Gold Cuff - Tiffany&Co. Atlas Collection, 18K Yellow Gold Medallion Pendant - Tiffany&Co. Atlas Collection, 18K Yellow Gold Bangle - Tiffany&Co. Palome Picasso Calife Collection, Botlar - Boots : Louis Vuitton Like a Man Ranger, Etek- Skirt : H&M, Eşarp - Scarf : Vakko vintage, Çanta - Bag : Begart