• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

4 Mayıs 2015

HAPPY HEALTHY GIRL

 
Herkese muhteşem bir bahar gününden merhaba ! Geçtiğimiz hafta Stokke'nin gönderdiği bebek arabamızı test etmek için biraz yürüyüş yaptık, rahat ve kullanışlı olduğu gibi oldukça da havalı görünüyor bence :) Doğum ne zaman diye soran takipçilerime 36. haftama yaklaşmış olmama rağmen bebeğin ters olduğunu söylemem gerekiyor. 29'una kadar normal doğumu bekliyor olacağım.
 
Fotoğraflarda göbeğimin oldukça büyümüş olduğunu görüyorsunuz, bugün itibariyle 9,5 kg aldım sanırım 25 gün içinde bunun üzerine 1,5-2 kg daha eklenir. Çok iyi bir hamilelik geçirdim, bel ağrısı ödemler gibi şikayetlerim fazla olmadı. Hazırlıklarımız devam ederken hepsiyle kendim ilgilendiğim için biraz fazla yoruluyorum. Herşey çok güzel oldu, babası da çok yoruldu :) Ama üçümüz uyumak, dinlenmek ve tatile gitmek için sabırsızlanıyoruz.

Stokke bebek arabasını tüm Joker mağazalarında bulabilirsiniz.

Hello dears ! We had a walk with new Stokke baby car for testing last week, it s so comfortable and good looking. I m in 36. week of my pregnancy and will be waiting for normal birth but he s not turned yet. 

My baby bump is getting bigger everyday but my pregnancy term was great. There were no backache or swollen feet. While our arrangement are running I m a little bit of tired but everyting s excellent, his father is tired too :) We can not wait to sleep together.

Wearing

Elbise - Dress : Bershka (old), Kot Mont - Coat : Zara (old), Sandalet - Sandals , Çanta - Bag : Mango (new season), Gözlük - Shades : Gucci